Menu Content/Inhalt
Főmenü > Szellemi áramlatok > Quan Yin módszer
Quan Yin módszer
Ching Hai: Miért legyünk vegetáriánusok?
ImageBár a gyilkolást legtöbbünk nem támogatja aktívan, a társadalom támogatásával kialakítottuk a rendszeres húsevés szokását anélkül, hogy valóban tudnánk arról, hogy mit tesznek azokkal az állatokkal, amiket megeszünk. Szentek és mások társasága Az írott történelem kezdetétől láthatjuk, hogy növények voltak az emberek természetes táplálékai. A korai görög és héber mítoszok mind olyan emberekről beszéltek, akik eredetileg gyümölcsöt ettek. Az ókori egyiptomi papok soha nem ettek húst. Sok nagy görög filozófus, mint Platón, Diogenész és Szókratész, mind a vegetarianizmus szószólói voltak.
Tovább...
 
Ching Hai Mester életrajza
ImageTúl azon, hogy beavatással és spirituális tanításaival számtalan embert segített, Ching Hai Mester végtelen energiájából a szenvedők és szűkölködők megsegítésére is jut. Humanitárius erőfeszítései az utóbbi években szerte a világon milliók életére és szívére hatottak. A Mester nem tesz különbséget a spirituális tudatlanságból, az anyagi javak hiányából vagy más körülményekből adódó, szenvedés között. Ahol szenvedés van, ő segíteni fog. Az utóbbi néhány évben Ching Hai Mester humanitárius tevékenységei közé tartozott a segélynyújtás: hajléktalanoknak szerte az Egyesült Államokban...
Tovább...
 
Tanítványok a Mesterről: Az eggyé válás szeretete
ImageAkkor a pincérnő nagyon fáradt hangon elmondta, hogy azt mondták neki, dolgozzon le két műszakot, habár épp ünnepnap volt. A Mester akkor kihirdette az étteremben levő tanítványoknak: "Ne zavarja senki ezt a hölgyet. Rossz napja van, és két műszakot kell ledolgoznia!" Azután megfogta a pincérnő kezét, és megcsókolta. A pincérnő egyfolytában a földet nézte...
Tovább...
 
A létezés szintjei
ImageA lélek intelligenciája nélkül a tudat csak egy automata. Ezen a szinten az emberek általában befelé fordulnak, és bármilyen eszményben eltemetik magukat. Beleragadnak abba az útba, nem törődve azzal, hogy mi történik a világban, igazi vágy nélkül, hogy jobbá tegyék a világot vagy megváltoztassák magukat.
Tovább...
 
Miért van szükségünk élő Mesterre?
ImageHa egyszer ezt a világot elhagyjátok, még ha nagyon magas szintű mesterek vagytok is, a fizikai lényeket tovább már nem segíthetitek, csak egy belső kommunikáción keresztül, ami a legtöbb emberi lény számára nagyon nehezen elérhető. Kivéve néhány különleges embert, akikben megvan a telepátia velük született képessége, vagy akikben előző életükben végzett gyakorlatokon keresztül megmaradt valami pszichikai erő, vagy belső kommunikációs képesség. Ezt a hatodik vagy hetedik érzékszervnek, a megértés legmagasabb dimenziójának hívhatnánk. Ekkor még Jézust is láthatjátok gyakorlás nélkül...
Tovább...
 
Jézus és a meditáció
ImageOlyan ez, mint reggel az utolsó perc, mikor halljátok az ébresztőórát, az utolsó pillanat, mikor élvezitek az ágy melegét. Hasonlóan, a legtöbb mester, miután elérték a megvilágosodást, miután megtudják, hogy küldetést kaptak, hogy a kor prófétája, vagy egy Messiás legyenek, elvonulnak egy időre.
Tovább...
 
Az élő Mester iránti szeretet
ImageTudjátok, hogy ez az ember soha nem fog ártani nektek, csak segíteni a saját önértékelésetek fejlesztésében, és cserébe soha nem kér semmit. Ez az egyetlen szeretet, ami minden szívet megindíthat. Soha nem halványul, még egyik életről a másikra sem. Ha egyszer be vagytok avatva, az örökre szól. Akárhová mentek, érzitek, hogy az a szeretet veletek van.
Tovább...
 
Ezen a világon túl
ImageMost tegyük fel, hogy túljutottatok a harmadik világon. Mi jön ezután? Persze a következő magasabb szintre, a negyedikre mentek. A negyedik világ már teljesen különleges. A nyelvet egyszerűen nem használhatjuk arra, hogy az átlagember számára leírjuk vele mindezeket a dolgokat, attól tartva, hogy megsértjük vele ennek a világnak az Urát.
Tovább...
 

A Világ Tanítói

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Body Talk