Menu Content/Inhalt
Deeksha
Sri Bhagavan tanításai dióhéjban
ImageMinden szenvedés gyökere a különálló létezés érzése. Megosztott tudatunk van, ami úgy fogja fel a dolgokat, hogy az én és a nem én, az enyém és a nem enyém, az én embereim és a tieid, az én nemzetem és a tiéd. Mivel mindent megosztottan tapasztalunk, ezért támadva érezzük magunkat mások által.
Tovább...
 
Az Egység Egyeteme
ImageAz Egység Egyeteme egy olyan légkört teremt az embereknek, ahol tanulva és fejlődve a tudatosságukban egyre boldogabb emberekké válnak és egyre boldogabb családokat hoznak létre. A világ minden vallásából, minden területéről jönnek ide emberek, az egyetem a fejlődést és tanulást reprezentálja.
Tovább...
 
Mi az Egység Áldása (deeksha)?
ImageEgyedülálló jellemzője ennek a jelenségnek, hogy amikor Egység Áldást közvetít valaki, egyidőben ő is kap. Amikor Egység Áldást kapsz, te kedvezményezett élvezője vagy, de amikor te közvetíted az Egység Áldását, akkor a spirituális folyamatod nagymértékben begyorsul.
Tovább...
 
Sri Bhagavan élertajza
ImageAhogy Bhagavan kezdett növekedni, már egészen kicsi korától kezdve tapasztalta azt, hogy az emberek körülötte egy teljesen más valóságot érzékelnek, nem azt, amit ő és mindig azon gondolkodott, hogyan adhatná meg nekik azt az állapotot, amit ő tapasztal, aztán rájött, hogy ezt közvetíteni kell számukra. Ekkor kezdődött ez a munka, pici gyermek korában. Körülbelül négy éves lehetett, amikor egy óriási arany gömb jelent meg előtte, mindig látta, akár nyitva volt a szeme...
Tovább...
 

A Világ Tanítói

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Body Talk